Spilleautomaten Magic Portals har i sin korte tid på spillmarkedet vist seg å være et førstevalg for våre kunder

Hjem » Enarmede banditter » Magic Portals

Andre spill:

Magic Portals

Magic Portals er en ny og morsom norgesautomat med flere forskjellige temaer med høy brukervennlighet og utallige daglige utbetalinger. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et morsomt nettspill som kan brukes når som helst. Du kan prøve vår prøve-versjon gratis på nett nå uten å måtte laste ned noe på våre nettsider. Der kan du ha det morsomt med våre spillemaskiner på nett, og oppleve selv hvor gøy det kan være!

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et enkelt og enestående underholdningsmedium der de både kan gjøre noe morsomt og vinne store summer. Vi tilbyr alle nye spillere en gratis spilleautomat uten å måtte laste ned noe fra nettet og uten å måtte legge inn et depositum under prøvetiden.

Vi er glade for å kunne tilby våre kunder et morsomt og lett nettspill der de både kan kose seg og vinne pengepremier. Vi kan tilby alle nye kunder en gratis spilleautomat på nett uten å måtte laste ned noe fra nettet og uten å måtte betale for prøvetiden.

Skaperen av spilleautomaten, NetEnt, har sendt ut mange tema-baserte spilleautomater med høy suksessrate. Dette ganske enkle gambleproduktet kan lett brukes av alle og enhver, og du kan nyte dette spillet når som helst på døgnet. Onlinecasinoet Magic Portals tilbyr nå bonus uten depositum så du kan spille spilleautomaten og bli en av våre mange glade kunder.

Tusenvis av fornøyde kunder kan ikke ta feil! Etter flere år med positive tilbakemeldinger fra våre kunder har vi utviklet en fantastisk spilleautomat vi er stolte av å tilby våre brukere.

Vi har også en maksimal grense for hver innsats, så våre spillere ikke sløser bort for mye penger på en runde, hvilket vi mener minsker sjansene for avhengighet samtidig som det øker sjansene for at våre kunder kan ha en god stund med våre norgesautomater

Magic Portals har en enestående innovativ programmering og inneholder et unikt system av 5-5 og 25-linjer. Andre komponenter av norgesautomaten er blant annet

  • tilgjengelig Wild-symbol (supplementerer andre symboler for å hjelpe deg til lage en komplett symbolsekvensk som gjør at du vinner)
  • tilgjengelig Scatter-symbol (skrur på noen ekstra spinn)
  • tilgjengelig Autoplay (gir deg muligheten snur 5-ene automatisk)
  • utilgjengelig Bonusrunde (gir deg bonuser)

Vi har en veldig høy andel vinningsutbetalinger, og vi syns det er kjempemorsomt å glede våre kunder med massive premier. Vår norgesautomat Magic Portals ble brukt første gang i 2015 og våre spillere har kost seg med den siden første gang de tok den i bruk. Det kommer som ingen overraskelse at våre spillere har likt våre norgesautomater siden første øyeblikk, da magi, mystikk, eventyr er noe som har interessert spilleautomatentusiaster i lang tid.