Riches of RA er en fantastisk spilleautomat

Hjem » Gratis spilleautomater » Riches of RA

Andre spill:

Riches of RA

Du må satse for å vinne, og med Riches of RA har du sjansen til å vinne mye penger på mobilen mens du er på farten. Automaten Riches of RA er produsert av Play'n GO, som står bak flere andre velkjente og populære spilleautomater online du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et Egypt, villmark, eventyr, legender-tema, noe som burde gå rett hjem hos norske gamblere. Dette har vist seg å være et etterspurt tema på andre spilleautomater, og Riches of RA er intet unntak.

Spill denne her, og grip sjansen til å vinne store premier

Riches of RA er en aritg og morsom spillautomat med nydelig design. Spillmaskinen har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser vrient ut med en gang, er spillmaskinen enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og bli forført av spillet.

Eminent norsk spillmaskin Riches of RA

Automaten har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense mulighene for uforsvarlig spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.1 - 15. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne bra premier.

Play'n GO ga ut Riches of RA i 2008, og det ble på null og niks en favoritt blant norske spillere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv video sloten i dag og vinn masse penger. Du kan også prøve spilleautomaten på nett gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en fantastisk opplevelse med Riches of RA!