Spinata Grande er en førsteklasses spillemaskin på nett

Hjem » Gratis spilleautomater » Spinata Grande

Andre spill:

Spinata Grande

Du får ikke mere moro enn du lager sjæl, og med Spinata Grande har du muligheten til å vinne fine premier fra sofakroken hjemme. Onlineautomaten Spinata Grande er produsert av NetEnt, som står bak flere andre velkjente og populære spillmaskiner du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et Det ville vesten, tegneserie dyr-tema, noe som burde gå rett hjem hos norske gamblere. Dette har vist seg å være et populært tema på andre spilleautomater, og Spinata Grande er intet unntak.

Spill denne norske automaten her, og grip sjansen til å vinne store premier

Spinata Grande er en aritg og morsom spillautomat med pent design. Nettautomaten har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser vrient ut sånn med en gang, er automaten enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og bli sjarmert av spillet.

Førsteklasses spilleautomat på nett Spinata Grande

Spillmaskinen har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: tilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense sjansene for uforsvarlig spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.05 - 5. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne bra premier.

NetEnt lanserte Spinata Grande i 2014, og det ble raskt en gjenganger blant norske brukere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv automaten i dag og vinn fine premier. Du kan også prøve nettautomaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en deilig opplevelse med Spinata Grande!