Imponerende norsk spillmaskin Loaded - spill og vinn her store premier

Andre spill:

Loaded

Den som intet våger, intet vinner, og med Loaded har du muligheten til å vinne store penger fra sofakroken hjemme. Spillemaskinen Loaded er produsert av Microgaming, som står bak flere andre velkjente og populære spillmaskiner du kjenner godt. Denne gangen har de gått for et eventyr, Asia-tema, noe som burde falle i smak hos norske gamblere. Dette har vist seg å være et populært tema på andre spilleautomater, og Loaded er intet unntak.

Spill denne norske automaten her, og grip muligheten til å vinne store premier

Loaded er en interessant og morsom videoslot med deilig design. Spillautomaten har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og selv om det kanskje ser tungvint ut sånn med en gang, er spillmaskinen enkel og selvforklarende. Det er bare å lene seg tilbake og oppleve spillet.

Imponerende spilleautomat på nett Loaded

Automaten har følgende funksjoner:

  • Wild: tilgjengelig
  • Scatter: tilgjengelig
  • Bonusspill: utilgjengelig
  • Autoplay: tilgjengelig
For å begrense mulighene for uforsvarlig spilling, har vi satt en maksimal innsatsgrense på 0.02 - 20. Men fortvil ikke, det er fortsatt gode muligheter for å vinne store penger.

Microgaming ga ut Loaded i 2012, og det ble umiddelbart en hit blant norske spillere. Gjør som mange andre nordmenn, prøv spilleautomaten i dag og vinn store premier. Du kan også prøve nettautomaten gratis, helt uten innskudd, før du velger å sette inn penger. Alt ligger til rette for at du skal ha en fantastisk opplevelse med Loaded!