Nettspillet SugarPop har i sin korte tid på spillmarkedet vist seg å være en favoritt blant våre kunder

Hjem » Video slots » SugarPop

Andre spill:

SugarPop

SugarPop er en ny og morsom norgesautomat med flere forskjellige temaer med høy fornøydrate og utallige daglige utbetalinger. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et brukervennlig nettspill som kan brukes når som helst. Du kan teste vår demo-versjon gratis online nå uten å måtte laste ned noe på nettet. Der kan du nyte våre spillemaskiner på nett, og oppdage for deg selv hvor gøy det kan være!

Vi er glade for å kunne tilby våre kunder et enkelt og enestående underholdningprogram der de både kan bruke dødtid og vinne store summer. Vi tilbyr alle nye brukere en gratis spilleautomat uten å måtte laste ned noe fra nettet og uten å måtte legge inn et depositum under prøvetiden.

Vi er glade for å kunne gi våre kunder et enkelt og morsomt underholdningprogram der de både kan gjøre noe morsomt og vinne penger. Vi tilbyr alle nye gamblere et gratis casinospill uten å måtte laste ned noe fra nettet og uten å måtte betale for prøvetiden.

Produktskaperen, Betsoft, har produsert mangfoldige tema-baserte spilleautomater med høy suksessrate. Dette ganske enkle gambleproduktet kan lett brukes av alle og enhver, og du kan kose deg med dette spillet når som helst på døgnet. Norgesautomaten SugarPop gir deg nå bonus uten depositum så du kan spille spilleautomaten og bli en av våre mange spilleglade kunder.

Tusenvis av kunder kan ikke ta feil! Etter flere år med positive meldinger fra våre kunder har vi utviklet et enestestående nettspill vi er stolte av å tilby våre gamblere.

Vi har i tillegg en maksimal grense for hver innsats, så våre spillere ikke sløser bort for mye penger på ett spill, hvilket vi mener minsker sjansene for farlig avhengighet samtidig som det øker sjansene for at våre kunder kan ha en god stund med våre spilleautomater

SugarPop har en perfekt innovativ programmering og inneholder et underholdende system av 5-5 og 9-linjer. Andre komponenter av norgesautomaten er blant annet

  • utilgjengelig Wild-symbol (erstatter andre symboler for å bidra til lage en komplett symbolsekvensk som hjelper deg å vinne)
  • utilgjengelig Scatter-symbol (aktiverer gratis spinn)
  • tilgjengelig Autoplay-alternativ (gir deg muligheten snur 5-ene uten å måtte stoppe)
  • utilgjengelig Bonus-modus (gir den mer premier)

Vi har en stor vinnerrate, og vi syns det er fantastisk å glede våre brukere med gledesspredende premier. Vår norgesautomat SugarPop ble brukt første gang i 2010 og våre brukere har elsket den siden første spinn. Det kom ikke som noe sjokk at våre brukere har beundret våre spilleautomater siden første øyeblikk, da confection er et tema som har fått oppmerksomhet fra spillkunder i lang tid.